kids-gc0ae1c079-1280.png

Kinderinloopmiddagen in ZRTI Roosendaal

Kanker zet je leven op zijn kop. Van uzelf, uw partner en van uw (klein)kinderen. Ook bij uw (klein)kinderen kan het allerlei vragen, gedachten en emoties oproepen. Wij geven uw (klein)kinderen graag gelegenheid hun vragen te stellen en laten ze ook graag zien hoe een behandeling in zijn werk gaat. Daarom organiseren wij in samenwerking met het Oncologiecentrum Bravis eens per twee maanden een kinderinloopmiddag voor (klein)kinderen van (groot)ouders met kanker in het ZRTI Roosendaal.

Op de dagverpleging van het Oncologiecentrum beantwoorden de verpleegkundigen laagdrempelig de vragen van de kinderen, gaan we kleuren en tekenen, laten we de dagverpleging zien en nemen we samen een kijkje in het ZRTI. Hier is het mogelijk voor kinderen en kleinkinderen om mee te kijken met de bestralingsbehandeling van papa, mama, opa of oma. Het ZRTI leent ook kinderboeken over bestraling uit en verkoopt knuffels van kankerspoken. Deze knuffels kunnen voor kinderen troostend en helpend zijn.

Heeft u interesse om naar de kindermiddag te komen? De eerstvolgende datum is op maandag 15 november 2021 om 16:30 uur. De volgende kindermiddag vindt plaats in januari 2022. Er kunnen maximaal 8 kinderen per middag deelnemen.

Aanmelden kan via het volgende e-mailadres: Planning-dagbehandeling-Oncologie-Centrum@bravis.nl