Project vervanging versnellers

Nieuwe bestralingstoestellen bij ZRTI
Het ZRTI heeft op de locatie in Vlissingen de beschikking over drie bestralingstoestellen voor de behandeling van mensen met kanker. Deze bestralingstoestellen worden periodiek vervangen, zodat u erop kunt blijven vertrouwen dat u de best mogelijke behandeling krijgt. Twee van deze toestellen worden in 2017 vervangen.

Periodiek vervangen
Omdat het om grote en complexe apparatuur gaat, neemt de vervanging enkele maanden in beslag. Vanaf 2 januari 2017 is de verbouwing van de eerste bunker gestart zodat het nieuwe bestalingstoestel "Basalt" in mei in gebruikgenomen kon worden. Na de zomer vindt de vervanging van het tweede toestel plaats.

In de stappen in het menu hiernaast kunt u lezen hoe het traject van de eerste vervanging is verlopen. Vanaf half augustus wordt het tweede bestralingstoestel vervangen.


Vragen? Stel ze gerust!

Heeft u vragen over de vervanging van de bestralingstoestellen? We vertellen u er graag alles over. Neem gerust contact met ons op via info@zrti.nl of 088-4270000 U kunt uw vraag ook aan onze receptioniste stellen.