Daar wil je bij horen!

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut is een zelfstandige categorale zorginstelling voor radiotherapie in het verzorgingsgebied Zeeland en West-Brabant.

Jaarlijks behandelt het ZRTI circa 1700 patiënten met bestraling. ZRTI is daarmee een belangrijke partner van de ziekenhuizen in deze regio bij de behandeling van kanker.

Het ZRTI is ambitieus. De technologische ontwikkelingen worden nauwgezet gevolgd. Waar dit bijdraagt aan kwaliteitsverbetering in de zorg, worden nieuwe technieken ingevoerd. Kwaliteit van zorg staat in het ZRTI steeds voorop.

Kleinschaligheid en de daaruit voortkomende individuele aandacht voor patiënt en medewerker resulteren in een plezierige werkklimaat. Patiënten ervaren een betrokken en klantvriendelijke benadering in de medewerkers en uiten hier regelmatig hun dankbaarheid voor.

Op onze locatie in Roosendaal werkt een klein vast team. Voor het overgrote deel van de medewerkers geldt dat zij (voornamelijk) op de locatie Vlissingen werkzaam zijn. Vlissingen kent een plezierig woon- en werkklimaat. Nergens anders in Nederland vind je de perfecte combinatie van zee, strand, duinen, bossen, een gezellige boulevard, veel recreatieve voorzieningen en water, heel veel water.  En dat allemaal op slechts een uur rijden van Antwerpen en 5 kwartier van Rotterdam.