Maak kennis met Henriëtte

Mijn naam is Henriëtte en ik ben werkzaam op het medisch secretariaat van het ZRTI als medisch secretaresse en logistiek planner. Op het secretariaat vervullen wij een spilfunctie binnen het instituut.

Wij zijn vaak het eerste contact als patiënten, verwijzend specialisten of hun secretaresses en andere mensen ons telefonisch benaderen.  Verder ondersteunen wij de artsen, zijn wij het aanspreekpunt voor diverse disciplines binnen het instituut en verzorgen wij de (medische) correspondentie.  Een groot deel van onze tijd besteden we aan het inplannen van de bestralingsserie van patiënten en de daarbij behorende overige afspraken (bijvoorbeeld chemo-, brachy- en hyperthermie en controle afspraken).  Een patiënt wordt door de medisch specialist aangemeld en de radiotherapeut-oncoloog beoordeelt de aanvraag. Wij plannen daarna alle  afspraken in. De patiënt zal eerst voor een consult komen met aansluitend de voorbereiding. Een aantal dagen later start de bestraling.

Daarnaast werk ik als ambtelijk secretaris van de Ondernemingsraad en ben ik intern auditor.

Inmiddels werk ik dus al geruime tijd met veel plezier in het ZRTI. Ik heb een parttime functie en vind het interessant dat de functie van medisch secretaresse/logistiek planner zo veelzijdig is. Daardoor is geen dag hetzelfde en blijft het een uitdaging om patiënten, artsen en andere medewerkers tevreden te stellen.