Doktersassistente

16 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een bruisende werkomgeving? Lees dan snel verder!

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig bestralingscentrum met vestigingen in Vlissingen en Roosendaal. Patienten komen uit Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse Eilanden. We zorgen ervoor dat mensen met kanker dichtbij hun woonomgeving een hoogwaardige behandeling krijgen. Bij het ZRTI werken ongeveer 100 zeer toegewijde, enthousiaste vakmensen, die zich verbonden voelen met onze patiënten en met elkaar. Centraal staat een gastvrije en een persoonlijke benadering.

Voor onze polikliniek in Vlissingen zijn wij op zoek naar een

Doktersassistente
(16 uur)

Functieomschrijving

Na een gedegen inwerkperiode verricht je diverse administratieve en medische werkzaamheden op de polikliniek. Als doktersassistente ben je de directe aanspreekpersoon voor de patiënt en zijn/haar begeleiders. Door jouw coördinatie verlopen de spreekuren goed en kunnen de artsen en physician assistants over de juiste middelen en voorzieningen beschikken. Ter vervanging van een collega ben je tevens inzetbaar in Roosendaal.

Wij vragen

Voor deze functie dien je, naast representativiteit en goede communicatie, ook te beschikken over het diploma doktersassistente of verpleegkunde. Daarnaast ben je leergierig, flexibel en zijn empathie en samenwerking voor jou vanzelfsprekend. Je neemt het initiatief om processen te optimaliseren. Je bent bekwaam in bepaalde risicovolle en/of voorbehouden handelingen of bereid om deze te leren.

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving met goede voorzieningen en leuke collega’s
  • Het ZRTI investeert graag in haar medewerkers. We faciliteren jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Er is een opleidingsbudget beschikbaar en daarnaast bieden we interne opleidingen en bijscholingen aan.
  • Dienstverband: Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salariëring is conform CAO-Ziekenhuizen, FWG 35.  

Meer informatie

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Elmy Osté, manager paramedici a.i., telefoon 088-4270134. Meer informatie over het ZRTI vind je op onze website: http://www.zrti.nl

Solliciteren

Herken je jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou. Schrijf een sollicitatiebrief en stuur die samen met je CV voor 27 mei 2020 naar info@zrti.nl

Overig
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV in via onderstaande button.

Heb je vragen?
Neem contact op