Klinisch fysicus

32-36 uur

Wegens aanstaande pensionering van een van de fysici en omdat een eerdere vacature nog niet is opgevuld heeft het ZRTI dringend behoefte aan versterking van het team. Daarom vragen wij aandacht voor onze vacature voor een

Klinisch Fysicus Radiotherapie

Ben jij Klinisch Fysicus met registratie Radiotherapie of verwacht je deze registratie binnenkort te halen? Voel je je als een vis in het water om in een multidisciplinaire omgeving bij te dragen aan het leveren van hoog kwalitatieve zorg? Denk je dat je ons kunt helpen met de ontwikkeling van nieuwe behandeltechnieken? Ben jij op zoek naar een fijne werkplek in een echt leuk team? Dan is dit zeker iets voor jou!

Het ZRTI

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig radiotherapeutisch instituut met locaties in Vlissingen en Roosendaal. Bij het ZRTI werken ca 100 zeer betrokken medewerkers die zich dagelijks inzetten om de patiënten de best mogelijke radiotherapeutische zorg te geven.

Onze afdeling klinische fysica heeft momenteel formatie voor 5 Klinisch Fysici, 4 KFM, 3 VT, 2 ICT-medewerkers en een manager. De afdeling richt zich op het waarborgen van de betrouwbaarheid en veiligheid van de behandeling en bestralingsmiddelen en zorgt voor technologische innovatie. Collegialiteit en goede samenwerking in een fijne werksfeer zijn hierbij vanzelfsprekend.

Wij hebben innovatie hoog in het vaandel staan. Je werkt hier aan geavanceerde behandeltechnieken met state-of-the-art apparatuur en de nieuwste software. Zo zijn bijvoorbeeld onze (Varian) TrueBeam versnellers voorzien van 6D-couch t.b.v. stereotaxie, is IG(A)RT standaard voor alle patiënten, en wordt bij alle curatieve (en steeds vaker ook palliatieve) indicaties RapidArc (VMAT) toegepast. Maar het staat natuurlijk nooit stil. Ook voor de komende jaren staan tal van innovatieve projecten op de rol, waarbij jouw eigen inbreng ook zeer op prijs wordt gesteld.

De functie

Als Klinisch Fysicus maak je deel uit van een of meer van de multidisciplinaire (tumor)werkgroepen. Je integreert fysisch wetenschappelijke inzichten in nieuwe behandelmethoden. Bij de introductie van nieuwe technologieën en hulpmiddelen bewaak je de fysische aspecten. Als lid van de medische fysische staf geef je mede inhoud en vorm aan de strategische keuzes en het beleid van het ZRTI.

ZRTI biedt

De functie betreft een dienstverband van 32-36 uur per week, minder uren werken is ook bespreekbaar. De groep Klinisch Fysici werkt voor beide locaties waarbij de contacten tussen de locaties via telefoon of video intensief zijn. Het is mogelijk om in overleg voor Vlissingen of Roosendaal als basisstandplaats te kiezen. Aandachtsgebieden worden in overleg met het team bepaald. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen (FWG 75).

Informatie

Geïnteresseerd? Voor nadere informatie over de functie of procedure kun je contact opnemen met dhr. D.J. Westerhof, manager klinische fysica via 088-4270000 of d.westerhof@zrti.nl. Heb je meer vakinhoudelijke of persoonlijke vragen of wil je een keer een dagje meelopen? Dan kun je ook contact opnemen met een van de zittende Klinisch Fysici (zie ledenlijst NVKF).

Solliciteren

Als werken bij het ZRTI je aanspreekt dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Ook in België opgeleide Klinisch Fysici nodigen wij van harte uit om te solliciteren. Je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kun je verzenden via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV in via onderstaande button.

Heb je vragen?
Neem contact op