Leerling MBB-er Radiotherapie (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige) Locatie Vlissingen

36 uur

Het ZRTI biedt vanaf september 2019 in samenwerking met Erasmus MC Academie Rotterdam een in-service (duale) opleidingsplaats voor een LEERLING MBB-er radiotherapie (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige).

WIE ZIJN WIJ
Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig bestralingscentrum dat beschikt over hoog gespecialiseerd personeel en ultramoderne apparatuur.

Sinds medio 2014 heeft het ZRTI, naast de hoofdlocatie in Vlissingen, ook een vestiging in Roosendaal. Op die locatie worden de patiënten uit West-Brabant behandeld.

WAT DOET EEN MBB-ER
Als (leerling) MBB-er radiotherapie ben je de schakel tussen de oncologische patiënt en de techniek. Je werkt in teamverband en met geavanceerde apparatuur en computers. Zowel op paramedisch, technisch als sociaal gebied worden er hoge eisen aan je gesteld. Onder verantwoordelijkheid van de radiotherapeut-oncoloog voer je zowel de voorbereiding als de uitvoering van de bestralingsbehandeling uit.

Onder voorbereiding wordt verstaan het maken van CT-scans en het op de computer maken van bestralingsplannen. Dit is heel nauwkeurig werk, omdat je de tumor een zo hoog mogelijke dosis straling wilt geven, maar tegelijkertijd de omliggende gezonde organen zo min mogelijk wilt beschadigen.

Onder uitvoering wordt verstaan het ontvangen, begeleiden en bestralen van de patiënt op het bestralingstoestel.

Deze werkzaamheden samen vormen een interessante en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling.

WAT HOUDT EEN IN-SERVICE (DUALE) OPLEIDING IN
Bij een in-service opleiding combineer je werken en leren. Je leert op school en daarnaast leer je al werkend in de beroepspraktijk. Tijdens de drie jaar durende in-service opleiding kom je in dienst van het ZRTI.

De eerste drie maanden van je opleiding krijg je een leerovereenkomst (met zakgeld) en ga je alleen maar naar school in Rotterdam. Na drie maanden krijg je een leer/arbeidsovereenkomst en ga je werken en leren combineren. Vanaf dat moment ontvang je een salaris. Het volledige lesgeld wordt door het ZRTI betaald evenals de reiskosten die je voor je opleiding maakt. Als in-service student ben je ook gewoon werknemer en val je dus onder de CAO Ziekenhuizen. Dat houdt o.a. in dat je recht hebt op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

WIJ VRAGEN

  • Minimaal een (binnenkort) afgeronde HAVO of VWO opleiding met het profiel Natuur en Gezondheid of Natuur en Techniek, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding (passend bij het profiel).
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: sociaal, leergierig, enthousiast, gevoel voor techniek, nauwkeurig, samenwerken.
  • Ben je al in het bezit van het diploma radiodiagnostisch laborant, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een verkorte leerroute.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over de opleiding en het beroep kun je contact opnemen met de praktijkopleiders Dorien Vervenne of Sofie van Dijk, bereikbaar via email: praktijkbegeleiding@zrti.nl of bezoek onze website www.zrti.nl.

Meer informatie over de opleiding vind je ook op:www.erasmusmc.nl/academie

SOLLICITEREN
Je sollicitatiebrief, CV en pasfoto kan je voor 1 maart 2019 insturen via het sollicitatieformulier op de website.

Overig
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV in via onderstaande button.

Heb je vragen?
Neem contact op