Radiotherapeut-oncoloog

36 uur

Komt u ons team van radiotherapeut-oncologen tijdelijk versterken?

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is per direct op zoek naar een radiotherapeut-oncoloog voor 36 uur per week (0,8 fte). Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van één jaar met als (hoofd)locatie Roosendaal.

Wie zoeken wij?
We vinden het belangrijk dat u flexibel inzetbaar bent, een teamplayer bent en tegelijkertijd gedreven en zelfstandig kunt werken. U bent in staat om op een prettige en efficiënte manier met patiënten te communiceren. Aandachtsgebieden binnen de radiotherapie worden in overleg met collega’s verdeeld. Ervaring met stereotactische technieken is een pre. De werklocatie zal voornamelijk Roosendaal zijn, en incidenteel op de locatie in Vlissingen.

Wat wij bieden

  • Een aanstelling voor 36 uur per week. De aanstelling is voor 1 jaar. Over de precieze start- en einddata worden in overleg afspraken gemaakt.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).
  • Een goede werksfeer waar volop ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Ruimte voor het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. We bieden (interne) opleidingen en bijscholingen aan.

Werken in een afwisselende omgeving

Het (ZRTI) is een zelfstandig radiotherapeutisch instituut gevestigd in Vlissingen en Roosendaal. Het verzorgingsgebied omvat de provincie Zeeland, een deel van de Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant. We werken intensief samen met de medische staf van de ziekenhuizen binnen ons verzorgingsgebied. Zo nemen de radiotherapeut-oncologen van het ZRTI deel aan verschillende vormen van multidisciplinair overleg en verzorgen zij poliklinische spreekuren in Dirksland en Terneuzen. De medische staf bestaat uit 10 radiotherapeut-oncologen en 2 physician assistants. Het ZRTI heeft een samenwerkingsverband met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en maakt deel uit van het netwerk EMBRAZE.

Het ZRTI werkt met korte communicatielijnen, zowel binnen als buiten de organisatie en in samenwerking met de verwijzende ziekenhuizen. Het ZRTI kent al een vele jaren een zeer hoge patiënttevredenheid en streeft ernaar om dit op hoog niveau te houden. Lees meer op zrti.nl en maak alvast kennis met ons team.

Laten we kennismaken!

Direct solliciteren? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ op deze pagina. U kunt uw sollicitatie tot uiterlijk 25 april 2021 insturen. Na ontvangst van de brief en het CV, bestaat de sollicitatieprocedure uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek.  

Vragen? Stel ze aan Barbara Wachters, radiotherapeut-oncoloog/medisch manager. Zij is te bereiken via het managementsecretariaat via 088-4270149 of info@zrti.nl.

We kijken uit naar uw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV in via onderstaande button.

Heb je vragen?
Neem contact op

Lees het verhaal van Patricia

Lees het verhaal van Patricia

Ongeveer vijftienduizend vrouwen en iets meer dan honderd mannen krijgen jaarlijks de diagnose borstkanker. Bij het ZRTI wordt een deel van deze mensen met bestraling behandeld. Deze behandeling kan zelfs levensreddend zijn. Radiotherapeut-oncoloog Patricia Brouwers vertelt over de aspecten die bij een behandeling van borstkanker komen kijken.