De cliëntenraad vertelt

Waarom onze leden lid zijn geworden

Op deze pagina vertellen onze cliëntenraadsleden u waarom ze lid zijn geworden van de cliëntenraad van het ZRTI. Leest u mee?

Lees het verhaal van Cor

Lees het verhaal van Cor

De echtgenote van Cor Rus-Hartland was twee jaar geleden bij het ZRTI behandeld, toen hij in de wachtkamer een oproep zag voor nieuwe leden van de cliëntenraad. “Ik heb al sinds mijn achttiende diverse bestuursfuncties bekleed en ik dacht: bij zo’n prettige organisatie als het ZRTI wil ik horen.”

Motivatie Henk van Geffen

Motivatie Henk van Geffen

Mijn naam is Henk van Geffen en ben al enkele jaren lid van de clientenraad van het ZRTI. Een organisatie die betrokkenheid en toewijding bij de cliënten uitstraalt. Vanaf het eerste moment zag ik dat binnen heel het ZRTI, ook bij de start van de bevestiging in Roosendaal. Mijn inzet is om de uitstekende zorg vast te houden, zo mogelijk zelfs te verbeteren en alles wat binnen de complexe regelgeving mogelijk is te benutten. Tevens wil ik de goede samenwerking met alle partners verder uitbouwen, waarbij vernieuwing van werkmethodes en apparatuur geen doel maar een middel kan zijn. Ik doe mijn best om de beschikbare informatie voor de cliënten begrijpelijk te maken.

Lees het verhaal van Ingrid Koopman

Lees het verhaal van Ingrid Koopman

Dertien jaar geleden kreeg Ingrid Koopman op jonge leeftijd borstkanker. Radiotherapie was geen onderdeel van haar eigen behandeling, maar de ervaringen en inzichten die ze in die periode heeft opgedaan, wilde ze wel graag inzetten voor andere kankerpatiënten. Dat doet ze nu als lid van de cliëntenraad van het ZRTI. 

Motivatie Nico Koolen

Motivatie Nico Koolen

Ik draag graag een zinvol steentje bij aan mens en maatschappij, waar gezondheidsorganisaties met hun medewerkers een cruciale rol in vervullen. Waarom ZRTI? Omdat ik van een collega met borstkanker hoorde hoe uitermate tevreden zij was over de bejegening in ZRTI. 

Motivatie Conny Robbeson

Motivatie Conny Robbeson

De behandeling van kanker is een ingrijpend proces. Begrip van wat de patiënt bij de radiotherapie ondergaat en meemaakt helpt het geven van ondersteuning in mijn werk als oncologiefysiotherapeut.