Over het ZRTI

Onze medewerkers zijn hooggespecialiseerd en zeer betrokken. Onze apparatuur is ultramodern. Onze behandellocaties zijn zo ingericht dat patiënten zich er thuis voelen. In het ZRTI omringen we iedere patiënt met aandacht.

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut biedt mensen met kanker hoogwaardige radiotherapie (bestraling). We gaan voor een zo groot mogelijk effect van de behandeling en zo klein mogelijk kans op bijwerkingen. Daarvoor werken we samen met specialisten uit algemene en academische ziekenhuizen. We richten ons vooral op patiënten uit Zeeland, West-Brabant en delen van Zuid-Holland. Ieder jaar behandelen we ruim 2000 mensen. Op onze locaties in Roosendaal en Vlissingen werken in totaal ruim honderd medewerkers.

De hoogste waardering.

9.0

Onze patiënten waarderen ons gemiddeld met een...

ZorgkaartNederland
Het ZRTI is volledig rookvrij

Het ZRTI is volledig rookvrij

Wij bieden onze patiënten veilige en goede zorg. Daar past ook een rookvrije omgeving bij. Daarom is het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) volledig rookvrij. Er mag niet gerookt worden in de gebouwen en op de buitenterreinen van het ZRTI. Wij sluiten ons hierbij aan bij de naastgelegen ziekenhuizen in Vlissingen en Roosendaal: het Adrz en het Bravis ziekenhuis.

In en om de locaties van het ZRTI mag u geen gebruik maken van alle traditionele tabakswaar, elektronische sigaretten, waterpijpen, kruidensigaretten en nicotinevrije tabakswaar. Helpt u mee om de gebouwen en buitenterreinen van het ZRTI rookvrij te houden?