Werken bij het ZRTI

Onze medewerkers zijn hoog gespecialiseerd en zeer betrokken. Onze apparatuur is ultramodern. Onze behandellocaties zijn zo ingericht dat patiënten zich er thuis voelen. In het ZRTI omringen we iedere patiënt met aandacht.

Onze actuele vacatures:

  • Open sollicitatie

    Is er momenteel geen vacature die bij jouw profiel past? Stuur ons dan een open sollicitatie. Vermeld welke functie je ambieert en wat je aan talenten en ervaring meebrengt.

Werken bij ons

Op onze locaties in Roosendaal en Vlissingen samen werken in totaal ruim honderd medewerkers. Wij kennen de volgende disciplines en beroepen:

Lees het verhaal van Ewoud

Lees het verhaal van Ewoud

Lineair versnellertechnicus Ewoud Albach werkte in zijn tijd als medisch technicus in het ADRZ, al regelmatig met de versnellers van de afdeling radiotherapie. Toen het ZRTI een tweede locatie kreeg en er meer mensen nodig waren, heeft hij de overstap gemaakt om volledig voor het ZRTI te gaan werken. Daarvan heeft hij nog geen seconde spijt gehad.

Lees het verhaal van Patricia

Lees het verhaal van Patricia

Ongeveer vijftienduizend vrouwen en iets meer dan honderd mannen krijgen jaarlijks de diagnose borstkanker. Bij het ZRTI wordt een deel van deze mensen met bestraling behandeld. Deze behandeling kan zelfs levensreddend zijn. Radiotherapeut-oncoloog Patricia Brouwers vertelt over de aspecten die bij een behandeling van borstkanker komen kijken.

Lees het verhaal van Dorien

Lees het verhaal van Dorien

Om niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst hoogwaardige radiotherapie te kunnen blijven bieden, biedt het ZRTI ruime opleidingsmogelijkheden aan medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen (MBB’ers) in spe. Dorien Vervenne is naast haar werk als MBB’er aan de bestralingstoestellen praktijkbegeleider.

Wij werken met hooggespecialiseerde medewerkers,