Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) in Roosendaal biedt hoogwaardige radiotherapie en persoonlijke aandacht in een aangename omgeving.

Route & parkeren

Route & parkeren

Het ZRTI in Roosendaal is prima bereikbaar met de auto. U kunt tegen betaling parkeren op parkeerterrein P1 van het Bravis Ziekenhuis. Bij de slagboom kunt u met uw pinpas het parkeerterrein in- en uitrijden en de betaling voldoen.

Openingstijden

Openingstijden

Het ZRTI is open en bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op officiële feestdagen zijn wij doorgaans gesloten. Bijzondere openingstijden vermelden wij op deze pagina.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Het ZRTI in Roosendaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Roosendaal rijdt er een bus naar het Bravis Ziekenhuis.

Rolstoelgebruik

Rolstoelgebruik

Op onze beide locaties kunt u gratis gebruik maken van een rolstoel. U vindt de rolstoelen bij de receptie. Onze receptioniste helpt u graag.

Bereikbaarheid buiten kantooruren

Bent u (naaste van een) patiënt? Bij dringende vragen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost. Indien nodig, kan de arts contact opnemen met de dienstdoende radiotherapeut-oncoloog van het ZRTI.

Bent u verwijzer/specialist? Buiten kantooruren kunt u de dienstdoende arts van het ZRTI bereiken via de receptie van het Bravis ziekenhuis, telefoonnummer 088-70 69 000.

Nauwe samenwerking met Bravis Oncologie Centrum

Nauwe samenwerking met Bravis Oncologie Centrum

Naast het ZRTI in Roosendaal ligt het Bravis Oncologie Centrum. Doordat deze centra naast elkaar liggen en met elkaar verbonden zijn kunnen specialisten op elk moment met elkaar overleggen over de beste behandeling voor u als patiënt. Zo kan de zorg goed op elkaar worden afgestemd.