ZRTI locatie Vlissingen

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) in Vlissingen biedt hoogwaardige radiotherapie en persoonlijke aandacht in een aangename omgeving.

Route & parkeren

Route & parkeren

Het ZRTI in Vlissingen is prima bereikbaar met de auto. U kunt tegen betaling parkeren op het parkeerterrein van het ADRZ.

Openingstijden

Openingstijden

Het ZRTI is open en bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op officiële feestdagen zijn wij doorgaans gesloten. Bijzondere openingstijden vermelden wij op deze pagina.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Het ZRTI in Vlissingen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de NS-stations in Middelburg en Vlissingen kunt u een bus nemen.

Rolstoelgebruik

Rolstoelgebruik

Op onze beide locaties kunt u gratis gebruik maken van een rolstoel. U vindt de rolstoelen bij de receptie. Onze receptioniste helpt u graag.

Bereikbaarheid buiten kantooruren

Bent u (naaste van een) patiënt? Bij dringende vragen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost. Indien nodig, kan de arts contact opnemen met de dienstdoende radiotherapeut-oncoloog van het ZRTI.

Bent u verwijzer/specialist? Buiten kantooruren kunt u de dienstdoende arts van het ZRTI bereiken via de receptie van het Bravis ziekenhuis, telefoonnummer 088-70 69 000.