Ontdek onze praktijkverhalen

Onze medewerkers zijn hooggespecialiseerd en zeer betrokken. Onze behandellocaties zijn zo ingericht dat patiënten zich er thuis voelen. In het ZRTI omringen we iedere patiënt met aandacht. Bekijk de praktijkverhalen en ontdek.

Lees het verhaal van Rianne

Lees het verhaal van Rianne

Het zal wel een vetbultje zijn. Het kan vast geen kwaad. Met die gedachte wuifde Rianne Tolhoek (53) uit Middelburg de knobbel in haar borst lange tijd weg. “Tot hij ongeveer het formaat van een pingpongbal had. Toen kon ik mijn ontkenning niet langer volhouden. De dag voor mijn verjaardag ging ik naar de huisarts, twee weken later kreeg ik de diagnose borstkanker.”

Lees het verhaal van Eddie

Lees het verhaal van Eddie

Toen Eddie Bogaert (69) negen jaar geleden prostaatkanker kreeg, kwam hij voor het eerst in aanraking met het ZRTI. “Ik merkte al meteen dat ik geen nummer was, maar een mens. Niet alleen als patiënt, maar ook als lid van de Cliëntenraad heb ik ervaren dat inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht bij het ZRTI voorop staan.”

Lees het verhaal van Patricia

Lees het verhaal van Patricia

Ongeveer vijftienduizend vrouwen en iets meer dan honderd mannen krijgen jaarlijks de diagnose borstkanker. Bij het ZRTI wordt een deel van deze mensen met bestraling behandeld. Deze behandeling kan zelfs levensreddend zijn. Radiotherapeut-oncoloog Patricia Brouwers vertelt over de aspecten die bij een behandeling van borstkanker komen kijken.

Lees het verhaal van Elly

Lees het verhaal van Elly

In mei merkte Elly (74) uit Kats dat haar tepel er iets anders uitzag. “Toch heb ik toen nog twee maanden gewacht voordat ik tijdens een algehele check-up bij de doktersassistente in juli vroeg of ze daar ook even naar wilde kijken. Dat mocht ze niet, maar ik kon dezelfde dag nog naar de huisarts. Die vertrouwde het niet en stuurde me door naar het ziekenhuis in Vlissingen. 

Lees het verhaal van Anne

Lees het verhaal van Anne

Toen de opleiding Verloskunde niet bleek te zijn wat Anne Alblas ervan verwachtte, ging ze op zoek naar een andere opleiding die bij haar zou passen. Een vacature voor een duaal traject om te worden opgeleid tot MBB’er (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige – ook wel laborant) bij het ZRTI in Vlissingen trok haar aandacht.