Ontvangst receptie VL 1500.jpg

Patiënten waarderen het ZRTI met een 9,4!

Wij zijn trots! Onze patiënten geven het ZRTI gemiddeld een 9,4 als cijfer. Dat is de uitkomst van het landelijke patiënttevredenheidsonderzoek voor radiotherapie, ook wel Consumer Quality Index (CQi) genoemd.

Tussen december 2018 en maart 2019 hebben we 350 vragenlijsten verspreid onder onze patiënten. De vragenlijsten hadden als doel de ervaringen van patiënten met radiotherapeutische zorg te meten. Op veel onderwerpen behaalden we een hoge score of zelfs de hoogste score. Er zijn ook een aantal onderwerpen waar mogelijkheden liggen om de dienstverlening aan patiënten nog verder te verbeteren. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag. Zo kunnen we er met elkaar voor zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg blijven krijgen!

Dit landelijke patiënttevredenheidsonderzoek voor radiotherapie is bij 15 radiotherapie instellingen afgenomen. De ervaringen van patiënten met de radiotherapeutische zorg zijn zeer positief. De zorg wordt gemiddeld met een 9,3 beoordeeld (bron: https://zorgkrant.nl/ziekenhuizen/10588-radiotherapeutische-zorg-in-nederland-scoort-goed).

  • 21-11-2019