CKF_ZRTI_Voorlichtingsfoto's_aangepast_LR-3015.jpg

Wij vervangen onze CT-scanner in Roosendaal

In het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) in Roosendaal nemen wij een nieuwe CT-scanner in gebruik. De scanner biedt uitzonderlijke beelden waarmee we nóg gedetailleerdere behandelplanningen kunnen maken voor onze patiënten. Vanaf 20 april 2024 starten we met de voorbereidingen en eind mei wordt de nieuwe scanner geplaatst.

De nieuwe CT-scanner is modern en intelligent. Dat betekent dat we nog preciezer het bestralingsgebied en de kritieke organen van patiënten kunnen bepalen. Tumor- en orgaan(bewegingen) worden heel nauwkeurig in beeld gebracht door het verbeterde contrast, de unieke detector en de beeldvorming die door online registratie van de ademhaling gestuurd wordt. 

Afspraken voor CT-scans
Vanaf 20 april a.s. is onze huidige CT-scanner in Roosendaal niet meer in gebruik. De CT-scans van patiënten die tussen 22 april tot en met 31 mei worden gepland, vinden zoveel mogelijk op onze locatie in Vlissingen plaats.

Wachttijden Vlissingen

Door de toename van het aantal CT-scans op onze locatie in Vlissingen is het mogelijk dat de wachttijd voor scanafspraken in Vlissingen oploopt.

Onze excuses
Wij begrijpen dat deze situatie onze patiënten ongemak kan bezorgen. Wij excuseren ons voor de overlast en voor de extra reizen die zij hiervoor mogelijk moet  maken. Voor vragen over de reiskosten staat er meer informatie op onze website zrti.nl/praktisch/vervoer. Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-4270000.

Adres Vlissingen
De adresgegevens van onze locatie in Vlissingen:

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut Vlissingen
Koudekerkseweg 90
4382 EK Vlissingen

Patiënten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats van het naastgelegen ADRZ.

Wij hopen op ieders begrip. Bij voorbaat dank.
 

  • 26-03-2024
  • Algemeen