Lijnen tekenen CT RD 1500.jpg

Wij vervangen onze CT-scanner in Vlissingen

In het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) in Vlissingen nemen wij een nieuwe CT-scanner in gebruik. Met de unieke beelden van deze scanner kunnen we gedetailleerde behandelplanningen maken voor onze patiënten. De nieuwe scanner wordt in december geplaatst.

Met deze moderne en intelligente CT-scanner kunnen we heel precies het bestralingsgebied en de organen van patiënten bepalen. Door de unieke detector, het verbeterde contrast en de beeldvorming die door online registratie van de ademhaling gestuurd wordt, brengen we tumor- en orgaan (bewegingen) heel nauwkeurig in beeld.

Afspraken voor CT-scans

Vanaf 10 december a.s. is onze huidige CT-scanner in Vlissingen niet meer in gebruik. De CT-scans van patiënten die tussen 10 december en medio januari gepland worden, vinden op onze locatie in Roosendaal plaats. De vervanging van de CT-scan heeft geen invloed op onderzoeken bij verwijzende ziekenhuizen.

Wachttijden Roosendaal

Door de toename van het aantal CT-scans op onze locatie in Roosendaal is het mogelijk dat de wachttijd voor scanafspraken in Roosendaal oploopt. Wij breiden onze wachtruimte aan de achterzijde van het gebouw in Roosendaal tijdelijk uit, zodat er voldoende gelegenheid is voor patiënten om plaats te nemen.

Onze excuses

Wij begrijpen dat deze situatie onze patiënten ongemak kan bezorgen. Wij excuseren ons voor de overlast en voor de extra reistijd die hiermee gemoeid kan zijn. Voor vragen over de reiskosten staat er meer informatie op onze website www.zrti.nl/praktisch/vervoer. Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-4270000.

Adres Roosendaal

De adresgegevens van onze locatie in Roosendaal:

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut Roosendaal
Boerhaavelaan 19
4708 AE  Roosendaal

Patiënten kunnen op het parkeerterrein van het Bravis Ziekenhuis Roosendaal parkeren. Het parkeerterrein in- en uitrijden kan met een betaalpas (contactloos). De parkeerkosten worden dan automatisch afgeschreven.

Wij hopen op ieders begrip, bij voorbaat dank.

  • 02-12-2021
  • Algemeen