ZRTI-9520 - gekozen - kopie.jpg

ZRTI benoemt nieuwe raad van bestuur

De raad van toezicht van het ZRTI heeft Peter Jongens en Kees Griep benoemd tot raad van bestuur van het ZRTI. De heren Griep en Jongens vervullen sinds de zomer van 2019 gezamenlijk de functie van waarnemend bestuurder.

Beide heren hebben een lange staat van dienst binnen het ZRTI. Peter Jongens als radiotherapeutisch laborant en de laatste jaren als manager paramedici. Kees Griep is nu bijna 20 jaar werkzaam als radiotherapeut-oncoloog binnen het ZRTI en vervulde daarnaast functies als medisch manager en stafvoorzitter.

De raad van toezicht is beide heren zeer erkentelijk voor de waarneming van de afgelopen periode en kijkt met veel vertrouwen de continuering van de samenwerking tegemoet.

De heren Jongens en Griep vertellen: “We zijn er trots op dat we samen deze rol mogen vervullen bij een organisatie waar we al zo lang aan verbonden zijn, en ons ook verbonden mee voelen. We blijven ons inzetten voor uitstekende radiotherapie in Zeeland en West-Brabant waarbij de mens centraal staat. Precies zoals patiënten en verwijzers al jaren van ons gewend zijn.”

  • 17-04-2020
  • Algemeen