Vragen en antwoorden

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor het aanbod?

Indien u op de Zuid-Hollandse eilanden, Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee, Noord-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen of op Zuid-Beveland woont (postcodes 4400-4401 en 4413 t/m 4417) en uw behandeling bij het ZRTI in Vlissingen duurt meer dan drie weken, komt u in aanmerking voor het zorgarrangement.
Indien u tweemaal daags bestraald moet worden, kunt u ook aanspraak maken op het arrangement. Overlegt u dan even met uw radiotherapeut-oncoloog.

Hoe vaak mag ik van het aanbod gebruik maken?

U kunt één midweek van het aanbod gebruik maken. Deze week dient te vallen binnen uw behandelingsperiode.

Mag ik ook na mijn behandelingsperiode van het aanbod gebruik maken?

Het aanbod geldt alleen tijdens de behandelingsperiode, omdat het tot doel heeft u in die periode een moment van rust te bieden.

 

 

Mag ik iemand meenemen tijdens het verblijf?

Ja, u kunt kosteloos 1 persoon extra meenemen.
Gaat u naar de Strandappartementen De Gulden Stroom, dan kunt u max. 3 personen extra meenemen naar alle accommodaties. Voor het aantal personen boven 2 betaalt u € 25,-- per midweek extra.

Moet ik iets betalen?

De rekening voor de accommodatie gaat rechtstreeks naar het ZRTI. U betaalt alleen voor extra uitgaven zoals bijvoorbeeld maaltijden en consumpties, extra logeergasten in de Strandappartementen De Gulden Stroom, fietsenhuur en andere activiteiten die u wellicht nog onderneemt.

Wat als de accommodaties vol zijn?

Het aanbod geldt op basis van beschikbaarheid. Om u zoveel mogelijk gelegenheid te bieden, hebben wij afspraken gemaakt met drie accommodaties.

Hoe boek ik het zorgarrangement?

U vindt hier de uitgebreide informatie.