CKF_ZRTI_Portretten-9902.jpg

Na 40 dienstjaren neemt onze collega Jo Duvivier afscheid

Vandaag vieren wij het jubileum van onze zeer gewaardeerde collega Jo Duvivier. Hij is 40 jaar in dienst bij het ZRTI. Met dit jubileum sluit hij zijn dienstjaren bij het ZRTI af en gaat hij genieten van een welverdiend pensioen. We feliciteren hem van harte en wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst!

40 jaar ZRTI
Onlangs vierden we het 40-jarig jubileum van het ZRTI. Jo kwam een half jaar na de opening in 1981 in dienst. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft Jo met twee andere collega’s een interview gegeven. Hierin vertelt hij: ‘Het ZRTI opende in april, ik sloot een half jaar later aan. Voor mij een uitgelezen kans, want na mijn opleiding radiotherapie in Den-Haag wilde ik als Zeeuws-Vlaming heel graag terug naar Zeeland. Ik begon in het ZRTI als een van de weinige laboranten. In 40 jaar tijd ontmoet je veel patiënten en velen daarvan raken je, omdat je er nauw bij betrokken was. Dat vormt je.’ Nu is Jo’s laatste werkdag aangebroken. ‘Als het tijd is, is het tijd. Stoppen betekent ook terugkijken op een hele mooie tijd. En alle waardevolle herinneringen meenemen. Gelukkig gaf het ZRTI mij die er meer dan genoeg.’ Het volledige interview leest u hier.

We danken Jo voor zijn jarenlange inzet. We zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor onze patiënten en het ZRTI betekend heeft. Wilt u Jo verrassen? Dan kunt u een schriftelijk woord of attentie sturen naar:

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut
t.a.v. managementsecretariaat
Postbus 380
4380 AJ Vlissingen

of naar: info@zrti.nl

Wij zorgen er dan voor dat het bij hem terecht komt.

  • 12-08-2021
  • Algemeen