Leerling MBB-er Radiotherapie (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige)

36 uur

Het ZRTI biedt vanaf september 2020 in samenwerking met Erasmus MC Academie Rotterdam een in-service (duale) opleidingsplaats voor een LEERLING MBB-er radiotherapie (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige).

WIE ZIJN WIJ
Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig bestralingscentrum dat beschikt over hoog gespecialiseerd personeel en ultramoderne apparatuur.
Sinds medio 2014 heeft het ZRTI, naast de hoofdlocatie in Vlissingen, ook een vestiging in Roosendaal. Op die locatie worden de patiënten uit West-Brabant behandeld.

WAT DOET EEN MBB-ER
Een medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige (MBB-er) doet zowel de voorbereiding, zoals het maken van CT-scans en bestralingsplannen, als de uitvoering van de bestralingsbehandeling; het ontvangen, begeleiden en bestralen van de patiënt op het bestralingstoestel.

WAT HOUDT EEN IN-SERVICE (DUALE) OPLEIDING IN
Het combineren van werken en leren met een dienstverband van 3 jaar.
Je gaat eerst drie maanden naar school in Rotterdam, met een leerovereenkomst inclusief vergoeding. Daarna krijg je een leer/arbeidsovereenkomst bij het ZRTI waarbij het werken gecombineerd wordt met leren; een mooie combi. Leren inclusief salaris, lesgeld- en reiskosten vergoeding en toepassing van de Cao Ziekenhuizen.

WIJ VRAGEN
Een afgeronde MBO-4, HAVO of VWO opleiding, profiel Natuur en Gezondheid of Natuur en Techniek, een verkorte leerroute voor degene met het diploma radiodiagnostisch laborant en uiteraard ben je sociaal, heb je gevoel voor techniek en ben je nauwkeurig.

IS DIT ALLES
Nog lang niet, meer informatie krijg je door:

  • onze website te bezoeken: www.zrti.nl
  • een mail te sturen naar onze praktijkopleiders Dorien Vervenne of Robin Sijs via praktijkbegeleiding@zrti.nl

EN ALS IK METEEN WIL SOLLICITEREN?
Je kunt je sollicitatiebrief, CV en pasfoto voor 1 juni 2020 via het sollicitatieformulier op onze website verzenden.

Overig
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief en CV in via onderstaande button.

Heb je vragen?
Neem contact op

Lees het verhaal van Judith

"Drie jaar opleiding zijn voorbij gevlogen!"

Al op de middelbare school wist Judith van Dijke dat ze in de zorg wilde werken. Maar wát ze precies wilde gaan doen, wist ze niet. Totdat ze op een open dag van het ziekenhuis in aanraking kwam met het ZRTI en daar kennismaakte met de in-service opleiding tot medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige (MBB’er), ook wel radiotherapeutisch laborant genoemd.

"Studenten blijven na hun stage graag bij ons werken"

Dorien is naast haar werk als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige ook praktijkbegeleider.

Lees hier haar verhaal.